Audio TV Centrum is open; veilig kopen in de vertrouwde omgeving!

Bent u toe aan een nieuwe televisie of audioset? Dan kunt u bij Audio TV Centrum terecht en is de winkel voor u geopend. Het liefste ontvangen we u op afspraak, zodat we niet teveel mensen in 1 keer in de winkel hebben. Op deze manier bent u er ook zeker van dat we alle tijd en ruimte voor u hebben. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en is onze werkwijze is er nu vooral op gericht om u zo veilig mogelijk te kunnen helpen.

Klik hier om een afspraak te maken voor uw bezoek aan de winkel

Mocht u op dit moment liever niet uw huis verlaten, dan kunnen we u op diverse manieren voorzien van het juiste advies:

  • U kunt ons bereiken per mail, telefoon of Skype (info@avnue.nl) en bij deze laatste mogelijkheid heeft u een ‘live’ video verbinding met 1 van onze adviseurs.
  • Gratis thuisadvies (aan te vragen via ons contactformulier). Onze adviseur/monteur komt op afspraak bij u thuis op bezoek en bespreekt met u de wensen en behoeften en hoe wij die op de beste manier kunnen invullen. Of dit nu is voor alleen een nieuwe televisie, een invulling voor multiroom luidsprekers in uw huis of elke andere oplossing; geen probleem, we helpen u graag! Kijk hieronder voor de voorwaarden*
  • Installatie & montage/uitleg van alle gekochte zaken, netjes bij u thuis verzorgd door onze monteurs. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden*

Met deze werkwijze proberen we u als klant zo veilig mogelijk te helpen en de risico’s voor u en ons tot een minimum te beperken.

* Voorwaarden:

  • U bent niet grieperig, verkouden of heeft andere gezondheidsproblemen die hierop lijken.
  • U bent in staat om in uw specifieke woonomgeving 2.0 mtr of meer afstand te houden van onze adviseurs.
  • Vragen over afstandbedieningen en applicaties voor tablet/telefoon zijn wat lastiger uit te leggen (aangezien we dan minder makkelijk de gewenste 1.5 mtr afstand kunnen houden), maar u kunt altijd bij ons terecht voor gebruiksinhoudelijke vragen.

Een adviesbezoek is geheel kosteloos. Verder rekenen wij bij het afleveren/installeren van de door u gekochte zaken geen voorrijkosten en is het eerste 1/2 uur arbeid gratis!