Wie zijn wij?

AVNUE is niet zo maar een winkel! Al sinds 1978 zijn we bezig met onze passie; jou adviseren bij de aanschaf van een nieuw audiosysteem of televisie. Maar we gaan veel verder dan dat. We kijken naar jouw specifieke woonomgeving en dus ook goed hoe alles optimaal geplaatst kan worden. Daarbij houden we rekening met de optimale positie van bijvoorbeeld de luidsprekers, tv of soundbar. En uiteraard kijken we hierbij ook naar hoe alles er uit komt te zien. Het moet natuurlijk mooi samen komen met het interieur, nietwaar? Ook luisteren wij naar jouw wensen en eisen. Verder is er in de moderne tijd heel veel mogelijk. Soms kan dit een beetje onoverzichtelijk zijn, maar onze ‘hoofdtaak’ is vooral om duidelijkheid te verschaffen en om je te helpen met het aanschaffen van de juiste zaken. En dan ook met de mogelijkheid om alles te bedienen op de eenvoudigste manier.

Je vind bij ons een ruim aanbod van kwaliteitsproducten. De meeste van merken die al jarenlang bestaan en waarbij de importeur de perfecte ondersteuning kan geven en service kan leveren als dat nodig is. Ons team van productspecialisten is ‘uitgerust’ met gedegen kennis en de nodige jaren ervaring. In ons nieuwe (sinds 2021) 900m2 grote pand op de Geldropseweg 105, vind je de nieuwste televisies en audioproducten.

avnue-pand

Verhuizen/verbouwen

Heb je net een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen? Wij kunnen je uitstekend van dienst zijn bij het kiezen van de beste locaties voor tv’s en/of (inbouw-)luidsprekers, het intekenen van bekabeling/aansluitpunten en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de installatie van alle producten. Multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen behoren tot de mogelijkheden. Ook heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij jou op locatie.

Onze specialiteiten:

Hifi/Audio – streaming audio – platenspelers – audio/video meubels – homecinema – televisie – beamers – custom instal (inbouwluidsprekers/ bouwbegeleiding/ kabelplan/inrichten) – akoestiek – bekabeling – multiroom – bedrijfsoplossingen voor oa. restaurants en kantoren (videoschermen/tv’s, audio & projectoren)

Ons Team

Roel

Wilbert

Menno

Joris

Toine

Erick

45 jaar historie

Het aanzicht van het pand is in al die jaren wel gewijzigd, ons hoge service niveau niet!

geldropseweg 75
avnue-pand