Onze luisterruimtes

Een nieuwe audioset uitzoeken moet je in alle rust kunnen doen.In onze ruime winkel hebben we de beschikking over een groot aantal verschillende luisterstudio’s. Je hebt dan ook de mogelijkheid om op je gemak de luidsprekers of audioset uitgebreid te komen beluisteren. Dat kan een stereoset zijn, maar bijvoorbeeld ook een Home Cinema. Je kan gebruik maken van 3 verschillende stereo luisterruimtes en 2 homecinema’s (waaronder een 7.2.4 Atmos opstelling)

Cuba Lounge


Dedicated studio, akoestisch aangepast om de meest hoogwaardige audiocomponenten en luidsprekers volledig tot hun recht te laten komen. De ruimte lijkt qua klank op de doorsnee huiskamer met een goede akoestiek. In de ‘Cuba Lounge’ kun je luisteren naar de allerbeste audioset’s die bedoeld zijn voor de ultieme muziekbeleving!

Ibiza Lounge


Een slagje kleiner dan de ‘Cuba Lounge’. En ook hier een aangepaste akoestiek, vergelijkbaar met een gemiddelde huiskamer. Ga lekker zitten op de comfortabele bank en luister naar de vele mogelijkheden. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes en laten je horen welke meerwaarde een zorgvuldig samengestelde audioset heeft.

Malta Lounge


Nagenoeg dezelfde ruimte als onze ‘Ibiza Lounge’. Ook hier kunnen we je vele opties laten horen. Van een compacte set met fraaie boekenplankluidsprekers, tot een full-size audioset om een livebeleving te creëren. Maak gerust een afspraak en kom lekker luisteren!

The ultimate cinema


Ontdek de magie van Homecinema: Een wereld van verbluffende audiovisuele ervaringen. Bij ons draait alles om het transformeren van je kijkervaring. Maar wat maakt een ‘Homecinema’ zo uniek? Van een simpele upgrade van je TV-geluid met een hoogwaardige soundbar tot de ultieme thuisbioscoop ervaring, wij hebben het allemaal. Beide opties behoren tot onze expertise in homecinema-systemen.


Ervaar de klank van perfectie in onze gespecialiseerde homecinema-showrooms. Ons ‘normale’ audiosysteem laat je de kracht van kwaliteitsgeluid in een compacte opstelling ervaren, terwijl onze “Ultimate Cinema” ruimte je meeneemt naar een ongeëvenaarde next-level ervaring met een complete 7.2.4 Dolby Atmos opstelling, met als basis het superieure Krix luidsprekersysteem!

Plan een luistersessie of kom spontaan langs om zelf de sensationele geluidsbeleving van een echte Home-Cinema te ervaren. Laat je verrassen door de ongekende audiovisuele kwaliteit die we te bieden hebben.

Maak nu een luisterafspraak