Ruilen / Retourneren

Na uw online bestelling, heeft U 14 dagen bedenktijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

AVNUE vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Bij AVNUE heeft u maar liefst 14 dagen de tijd om te beslissen of u het product wilt houden. Wilt u het om wat voor reden dan ook terugsturen of ruilen?  Neem dan contact met ons op, zodat we de retourprocedure met u door kunnen nemen.

Ik heb het product niet geopend Als u het product niet heeft geopend, dan kunt u het product naar ons terugsturen.

Ik heb het product geopend, maar niet gebruikt Als u het product wel geopend heeft, maar niet gebruikt heeft, kunt u het product ook aan ons terugsturen. Twijfelt u of u het product mag terugsturen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u het dan meteen vertellen.

Ik heb het product gebruikt Als u een gebruikt product binnen 14 dagen na ontvangst wilt retourneren, moeten wij het product weer geschikt maken voor verkoop. Ook wanneer het product door gebruik beschadigd of incompleet is, vergoedt u de schade of incompleetheid naar redelijkheid. Deze redelijkheid wordt bepaald door AVNUE. Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u het dan meteen vertellen.

Retourprocedure 
Neem contact met ons op voor het aanvragen van een retouraanvraag.

Let op: Producten zonder retouracceptatie zullen niet in behandeling genomen worden. 

U bent zelf altijd verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Wij adviseren derhalve dat u voor een transportverzekering zorgt indien u een pakketje aan ons retourneert. Tevens zijn alle retourkosten voor uw rekening. Ongefrankeerde zendingen, zendingen onder rembours of zendingen zonder geldig RMA nummer worden te allen tijde geweigerd.