AVNUE levert maatwerk. Dat betekent dat we voor elke klant en/of situatie een passende oplossing hebben. Van een simpele, betaalbare bluetoothspeaker tot een soundbar met een fraai meubel. Van een eenvoudige audioset tot een compleet ingerichte thuisbioscoop. . Wanneer jij je wensen en behoeften kenbaar maakt, zorgen wij voor de rest!

Is het geluid of muziek?

Dat is de vraag. Vaak wordt er eerst naar de praktische kant van de zaken gekeken. Hoe groot mag de tv zijn, hoe klein moeten de luidsprekers zijn enz. Maar waar het eigenlijk om gaat is de uiteindelijke beleving. Kippenvel krijgen van mooie muziek, ‘meegezogen’ worden in een spannende film; daar draait het allemaal om…maar natuurlijk willen we wel dat alles in balans is met onze specifieke woonomgeving. We nodigen je graag uit in onze winkel! Kom langs en verwonder je over de vele mogelijkheden!

Dynaudio-Excite-X14-1
werkwijze

Werkwijze

Wat mag je bij AVNUE verwachten? Wij inventariseren jouw wensen en zullen je alle mogelijke oplossingen laten zien. Je hebt de mogelijkheid om de diverse producten te bekijken, te beluisteren en uit te testen. Ook kunnen wij helpen met het maken van de juiste keuze. Het combineren van de juiste componenten in een set is hierbij zeer belangrijk. Maar ook de plek waar een en ander komt te staan is van belang. Dus waar zet je het beste de luidsprekers, hoe hoog moet/mag een televisie hangen en hoe groot moet deze zijn? Wil je het beste advies, maak dan een afspraak met 1 van onze adviseurs. Je bent van harte welkom!

(Ver-)bouwen?

Schakel ons in! Wanneer je op het punt staat om jouw huis te gaan (ver-)bouwen, dan is het goed om de mogelijkheden op gebied van audio en video is te gaan bekijken. In een vroegtijdig stadium kan er worden nagedacht over bijvoorbeeld wat waar geplaatst wordt. En wat je er voor nodig hebt! Wij hebben 40 jaar ervaring met deze zaken, en kunnen je een passend advies geven. Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk naar jouw wens wordt uitgevoerd en voorkom teleurstellingen achteraf. Het beste maak je een afspraak in de winkel met 1 van onze adviseurs.

bowers-wilkins-custom-install

Zakelijk

Ook zakelijk kun je bij ons terecht voor alle mogelijke  audio en video toepassingen zoals beamers,  projectieschermen en muziek & audio systemen. Of je nu een bescheiden horecagelegenheid moet voorzien van een muziekinstallatie, of 5000M2 bedrijfsruimte moet inrichten met verschillende beeldschermen en luidsprekers; wij denken met je mee en verwerken jouw ideeën in een passend voorstel. Voor elk project en budget hebben wij de juiste oplossing. Ook hier kunnen onze deskundige monteurs alles verzorgen, aansluiten en werkend opleveren. Uiteraard hebben wij voor een projectbegeleider die kan samenwerken met de diverse betrokken partijen.

Technische service

Onze technische dienst kan je helpen met de meest uiteenlopende kwesties. Dat kan bijvoorbeeld een defecte tv zijn of een audiocomponent die niet goed werkt. Je hebt de keuze om deze bij ons langs te brengen of eventueel een afspraak maken om deze op te laten halen. Na reparatie komt onze monteur deze weer netjes bij je bezorgen en aansluiten. Zo weet je zeker dat alles weer goed werkt!

Service en installatie

Ons -eigen- ervaren team monteurs zijn altijd onderweg. Op locatie bij de klant worden audio-set’s geplaatst, tv’s worden gehangen en netwerken waar nodig aangepast & verbeterd. Het zijn échte productspecialisten. Dus alle door jou aangeschafte producten worden met de grootst mogelijke zorg op locatie aangesloten en je krijgt van hun de benodigde uitleg. Op deze manier kun je zorgeloos gaan genieten van de nieuwe aankoop! Ontzorgen XXL noemen wij dat bij AVNUE!