15 december: Isoacoustics workshop ontkoppeling

Ontdek het Geheim van Hoogwaardige Audioprestaties met Isoacoustics: Workshop Op 15 December 2023

Wil je jouw audiosysteem naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor onze boeiende workshop, georganiseerd door Isoacoustics, leiders in akoestische isolatie en ontkoppeling voor audioapparatuur. Deze workshop is perfect voor muziekliefhebbers, professionele producers en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste audiotechnologieën. Kom alles te weten over de revolutionaire audio-ontkoppelingstechnologie van Isoacoustics!

Wanneer? 15 december 2023, met doorlopende demo’s vanaf 15:00 uur en een exclusieve demo/workshop om 19:00 uur door onze importeur Ronald van Ovost. Schrijf je in voor een diepgaande ervaring!

Ronald van Ovost zal tijdens de workshop zijn expertise delen en demonstraties geven over hoe Isoacoustics-producten jouw geluidservaring kunnen transformeren. Je krijgt de kans om het verschil te horen en voelen tussen apparatuur met en zonder Isoacoustics-ontkoppeling, waardoor je de impact van deze technologie direct ervaart.

 

Daarnaast biedt de workshop de mogelijkheid om vragen te stellen, te netwerken met andere audio-enthousiastelingen en te genieten van een informele borrel. Mis deze kans niet om te leren, te delen en je passie voor geluid en technologie met ons te vieren!

Geïnteresseerd in de workshop om 19:00 uur? Meld je aan door ons een e-mail te sturen met het aantal deelnemers. We kijken uit naar je komst!

En kijk alvast eens op de website van Isoacoustics! Ze hebben voor elk product wel een passende oplossing.