Zaterdag 27 oktober: Bowers & Wilkins – nieuwe 600 series en subwoofer tour

bowers_tour

— INSCHRIJVEN KAN ONDERIN DEZE PAGINA —

Op zaterdag 27 oktober hebben wij samen met Bowers & Wilkins een drietal sessies voor u in petto met de oa. de DB serie subwoofers en de luidsprekers uit de compleet nieuwe 600 series.

De nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins komt voor uit 50 jaar innovatie en is ontworpen voor de ultieme beleving van uw favoriete muziek en films.
Een belangrijke verandering is het gebruik van een ander materiaal voor de mid-driver, namelijk Continuum. Deze zorgt voor een uiterst gedetailleerd middengebied, met een ongekleurde weergave. Het menselijk gehoor is van nature het gevoeligst voor deze frequenties, en de mensen van Bowers & Wilkins willen dan ook altijd zorg dragen voor de perfecte weergave van het middengebied. Dus…geen gele Kevlarconus meer te zien, maar qua klank een hele grote stap voorwaarts!

Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje de verschillen horen tussen alle modellen, en ook komen proeven wat nou die nieuwe Continuum drivers doen met het geluidsbeeld (in deze prijsklasse echt waanzinnig!)? Kom dan langs! U kunt deze dag altijd zo binnenlopen maar wilt u zeker zijn van een plekje, stuur ons dan even een berichtje met hoeveel personen u komt en voor welke sessie:

Sessie 1: 11.00 – 12.00 uur

Sessie 2: 13.00 – 14.00 uur

Sessie 3: 15.00 – 16.00 uur

Voor elke (vooraf) ingeschreven deelnemer die deze dag langskomt hebben wij een mooie cadeaubon* klaarliggen!

* deze is te gebruiken bij aanschaf van een set Bowers & Wilkins luidsprekers en/of subwoofer.