Sony inruilactie op de VPL-XW 5000 en VPL-XW 7000 modellen

Voor de zomermaanden hebben we een bijzondere aanbieding, in samenwerking met Sony! Ruil je huidige projector/beamer in en stap over naar de absolute topklasse in beeldtechnologie – de nieuwste 4K Sony beamers. Tot en met eind september is er een uitzonderlijke inruilactie op de Sony VPL-XW5000 en VPL-XW7000 modellen. Profiteer nu van deze unieke gelegenheid en ervaar de adembenemende beeldkwaliteit van Sony’s nieuwste beamers.

Dus wat zijn de spelregels van deze actie?

  1. Deze actie loopt van 1 juli tot en met 30 september 2023. Mark your calendars!
  2. Lever je huidige projector of beamer in, en ontvang een inruil premie van 600 euro op de aanschaf van een Sony VPL-XW5000, beschikbaar in zowel wit als zwart.
  3. Als je gaat voor de ultieme upgrade, bieden we een geweldige inruil premie van 2000 euro op de Sony VPL-XW7000, eveneens beschikbaar in wit en zwart.

Mis deze ongeëvenaarde kans niet om je film- en tv-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ervaar het diepste zwart, de helderste kleuren en de scherpste beelden met de Sony VPL-XW5000 en VPL-XW7000.

Bij Audio TV Centrum vinden we dat iedereen het beste verdient als het gaat om hun audiovisuele ervaring. Dat is waarom we deze ongelofelijke inruilactie samen met Sony hebben gecreëerd. Breng uw huidige projector/beamer vandaag nog binnen en stap over naar de indrukwekkende wereld van Sony’s 4K beamers!

Voor meer informatie over deze actie , kun je contact opnemen met info@avnue.nl.