Sonos heeft weer drie fraaie nieuwe producten!

De nieuwe Sonos Arc soundbar, Five & Sub.

Sonos heeft weer drie mooie nieuwe producten ‘in de maak’. Deze zijn via pre-order te verkrijgen bij Audio TV Centrum en in onze webshop.

De Sonos Arc is een fantastische nieuwe soundbar die de huidige Playbar en Plate gaat vervangen. En hoe! De nieuwe Arc is een goede oplossing om het geluid van uw tv te verbeteren, meer beleving toe te voegen en natuurlijk om lekker te genieten van uw muziekcollectie. Deze soundbar heeft een fraai slank, design en heeft zelfs Dolby Atmos ingebouwd. Uiteraard kunt u er een compleet surroundsysteem van maken door twee draadloze achterluidsprekers toe te voegen en natuurlijk de vernieuwde Sonos Sub gen3. Deze derde generatie is vrijwel gelijk met de vorige versies, maar heeft een paar kleine designaanpassingen gekregen. Ook heeft de nieuwe Sub gen 3 nieuwe hardware en is daardoor nog beter voorbereidt op de toekomst. Heeft u al een Sonos Sub? Die kunt u gewoon blijven gebruiken, geen probleem. En heeft u nog geen sub, dit is hét moment om er 1 aan te schaffen!

Verder is de Play:5 luidspreker vervangen door de ‘Five’. De grootste van alle Sonos luidsprekers is ook in uiterlijk ongeveer gelijk aan de oude versie, maar is nu in 1 finish/kleur gemaakt. Ook hier zit de laatste techniek in en is in prestaties vrijwel gelijk aan de Play:5.

Alle nieuwe producten zijn vanaf begin juni verkrijgbaar en dan ook uit voorraad leverbaar. Wilt u alvast een pre-order doen voor 1 van de nieuwe producten, dan zijn die te bestellen via onze webshop. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden.