Primeur: De allernieuwste 800 D4 serie van Bowers & Wilkins bij Audio TV Centrum!

Wij hebben heugelijk nieuws te melden! Bowers & Wilkins introduceert de allernieuwste (2021) 800 D4 series. Audio TV Centrum is al jarenlang dealer van Bowers & Wilkins luidsprekers (vroeger bekend als B&W). En ook voor de 800 D4 luidsprekerserie kunt u bij ons terecht. Deze high-end luidsprekers zijn gemaakt voor de meest kritische luisteraars & muziekliefhebbers.

Hoe verbeter je ’s werelds meest succesvolle en iconische reeks van kwalitatief hoogwaardige luidsprekers? Het is een uitdaging die de knapste koppen van SRE, de thuisbasis van het wereldberoemde engineeringteam van Bowers & Wilkins, de afgelopen zes jaar heeft bezig gehouden. Hun oplossing bestaat uit het combineren van voortdurende verbeteringen van elk onderdeel in elk ontwerp met innovatieve en eigen technologie die de fundamentele basisprincipes van een conventionele luidspreker-driver opnieuw vormgeeft: de nieuwe, unieke en revolutionaire Biomimetic Suspension.

De nieuwe collectie van de 800-Serie Diamond omvat wederom zeven modellen, te beginnen met de tweeweg 805 D4 statief- luidspreker. Daarboven verschijnt een reeks drieweg vloerstaande modellen, waaronder de 804 D4, 803 D4 en 802 D4. Met de lancering van de 801 D4 ter vervanging van de bestaande 800 D3 weet Bowers & Wilkins opnieuw een iconische naam in het portfolio op te nemen voor het topmodel in de serie. De HTM81 D4 en HTM82 D4, een paar hoogwaardige center luidsprekers, completeren de reeks voor thuisbioscoopgebruik.

Elk nieuw model in de serie combineert honderden detailverbeteringen met geheel nieuwe technologieën om zo de meest transparante, gedetailleerde en natuurlijk klinkende serie luidsprekers te creëren die Bowers & Wilkins ooit heeft geproduceerd.

Leverbaar: medio september/oktober