Primeur: Bowers & Wilkins 700 series Signature

Bowers_Wilkins_702_Signature

Luisterafspraak

Lanceringen van Signature-producten zijn zeldzame en speciale gebeurtenissen in de 54-jarige geschiedenis van Bowers & Wilkins, maar als ’s werelds toonaangevende specialistische audiomerk zijn luidsprekers van het label Signature voorziet, kunt u er zeker van zijn dat de resultaten heel bijzonder zijn.

Deze maand introduceren we twee nieuwe Signature-versies van hoogwaardige luidsprekers uit de Bowers & Wilkins 700 Serie: de op een standaard te plaatsen 705 Signature en de vloerstaande 702 Signature.

Bowers & Wilkins 705 Signature

De nieuwe 705 Signature- en 702 Signature-modellen zijn in dezelfde geest ontwikkeld als hun voorgangers: net als eerdere Signatures zijn de nieuwe modellen zorgvuldig opgewaardeerde en luxueus afgewerkte luidsprekers die het summum van de huidige ontwerp-, engineering- en productieprocessen bij Bowers & Wilkins vertegenwoordigen.

Voor de Bowers & Wilkins 702 Signature hebben we Hifi.nl (Max Delissen) uitgenodigd voor een uitbreidde luistersessie. De complete recensie/test kunt u hier lezen!

Wilt u een luistersessie met 1 van de Signature modellen? Maak dan gerust een afspraak!

Voor alle ins en out’s over deze bijzondere luidsprekers kunt u het persbericht lezen op pagina 2.