Nieuws van Dali luidsprekers; Epikore 11 & de nieuwe Rubikore serie binnenkort bij AVNUE!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat AVNUE het aanbod heeft uitgebreid met de gloednieuwe Epikore 11 luidspreker en de compleet nieuwe Rubikore lijn van Dali. De Epikore 11 luidspreker staat bekend om zijn ongeëvenaarde geluidskwaliteit en verfijnde ontwerp, en biedt een meeslepende luisterervaring die muziek en films tot leven brengt. Dankzij geavanceerde technologieën zoals de hybride tweeter en SMC-magneet, levert deze luidspreker kristalheldere hoge tonen en diepe, krachtige bassen.

Naast de Epikore 11 luidspreker presenteren we ook met trots de Rubikore lijn, ideaal voor zowel audiofielen als liefhebbers van hoogwaardige audio. Deze nieuwe lijn combineert strak design met uitmuntende prestaties en biedt diverse modellen die geschikt zijn voor verschillende luisterruimtes en toepassingen. De Rubikore luidsprekers zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en maken gebruik van innovatieve materialen en technieken om een ongeëvenaarde geluidsweergave te garanderen.

Met de toevoeging van de Epikore 11 luidspreker en de Rubikore lijn versterkt Dali zijn positie als marktleider in de audiobranche. Bij AVNUE zijn we trots om deze producten aan te bieden, omdat ze Dali’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en luisterplezier perfect weerspiegelen. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit voor je thuisbioscoop, de nieuwe producten van Dali tillen je luisterervaring naar een hoger niveau.

De Rubikore lijn bestaat uit de volgende modellen:

Rubikore 2 monitorluidspreker ( € 1.299,- p/ stuk)
Rubikore 6 vloerstaander ( € 2.499,- p/ stuk)
Rubikore 8 vloerstaander ( € 3.499,- p/ stuk)
Rubikore Cinema centerluidspreker ( € 1.999,- p/stuk)
Rubikore On-Wall luidspreker ( € 1.499 p/ stuk)