Nieuwe Auralic S1 serie: betaalbare high-end muziekstreamers

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe S1 modellen van Auralic nu verkrijgbaar zijn in onze winkel. Deze geavanceerde modellen bieden ongeëvenaarde prestaties en een ongekende luisterervaring voor audiofielen en muziekliefhebbers. Hier is een uitgebreide blik op de nieuwe Auralic S1 lijn:

Auralic Aries S1

De Aries S1 is een veelzijdige en krachtige audio streamer. Dit model is gebouwd op het Tesla G3 streaming platform en biedt technologieën zoals Direct Memory Access (DMA) en Direct Data Recording (DDR) om jitter en latentie te minimaliseren. De Aries S1 ondersteunt populaire streamingdiensten zoals TIDAL en Spotify, en is compatibel met Apple AirPlay 2 en Roon. Dit maakt de Aries S1 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste en flexibele streamingoplossing.

Auralic Vega S1

De Vega S1 is een high-end DAC (Digital-to-Analog Converter) en streamer die de nieuwste innovaties van dit bijzondere merk integreert. Uitgerust met de Fusion DAC technologie, combineert de Vega S1 discrete ladder en Delta-Sigma ontwerpen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Het model biedt ook PureDAC-modus, waarbij alle netwerkfuncties worden uitgeschakeld om zich volledig te richten op de digitale signaalverwerking. Dit resulteert in een buitengewone helderheid en precisie van het geluid.

Auralic S1 Purer-Power

De 1 Purer-Power is een externe voedingsmodule die de prestaties van zowel de Aries S1 als de Vega S1 aanzienlijk verbetert. Door gebruik te maken van lineaire spanningsregeling en een grotere voedingstransformator, vermindert de Purer-Power de elektrische ruis, wat leidt tot een schoner en gedetailleerder geluid.

Wil je meer weten over de S1 modellen? Bezoek dan de officiële productpagina op de Auralic website.

Daarnaast kun je alle Auralic producten bekijken in onze webshop op de AVNUE website.

We nodigen je van harte uit om de nieuwe Auralic S1 modellen zelf te komen ervaren in onze winkel. Maak gerust een afspraak en ontdek de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van deze topklasse apparaten. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Auralic S1: Deze premium audio streamer is 1 van dé betaalbare high-end muziekstreamers van dit moment!