Nieuw in ons pakket: NAIM audio

Uniti Atom

Wij zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat wij vanaf nu dealer zijn van het bijzondere audiomerk NAIM. Dit merk maakt sinds de begin jaren ’70 hoogwaardige audioproducten. Oprichter Julian Vereker begon ooit ,als medeoprichter, een bedrijf die gespecialiseerd was in het modificeren en aanpassen van sport/raceauto’s. Het bouwen van audiocomponenten begon, zoals bij veel hifi & luidsprekerontwerpers, vanuit de onvrede over het bestaande aanbod. De klanten waren eerst alleen vrienden en familie, maar al snel waren er klanten van over de hele wereld.

NAIM is als audiofabrikant in staat om de  allerbeste producten te maken. Voor elke muziekliefhebber en voor de meest kritische gebruiker. En samenwerkingen met autofabrikant Bentley en jachtbouwer Princess laten zien dat NAIM niet zo maar ‘een hifi-fabrikantje’ is.

Of u nu dé perfecte versterker zoekt, een zeer muzikale muziekstreamer of een stijlvol all-in-one apparaat… NAIM audio zal u niet teleurstellen!

Kom langs en verwonder u over de ongekende muzikale kwaliteiten van NAIM audio. Klik hier voor een overzicht.

NAIM logo

De volgende modellen zijn bij ons te beluisteren: Naim Uniti Atom, NAIM Uniti Star, NAIM Uniti Nova, NAIM Mu-so Qb 2 & NAIM Mu-so 2