Nieuw in ons assortiment: MoFi Electronics platenspelers

De draaitafels van Mobile Fidelity (MoFi) zijn ontworpen in samenwerking met een van ’s werelds meest vooraanstaande ontwerpers van draaitafels en toonarmen, Allen Perkins van Spiral Groove. Ze bieden een compromisloze weergave van je vinylcollectie en handhaven de hoge normen van Mobile Fidelity Sound Lab.

Geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke eigenschappen, en onverstoorbare ontwerpelementen zorgen voor een fenomenale weergave – en brengen zo het geluid van Mobile Fidelity’s beroemde studio bij je thuis.

DELRIN® PLATEAU EN GEÏSOLEERDE MOTOR

Elke platenspeler wordt geleverd met een Delrin® plateau, op maat gemaakte tonearm, 300 RPM geïsoleerde AC synchrone motor, vergulde connectoren, anti-vibratie voetjes en stofhoes.

OP MAAT ONTWIKKELDE TOONARMEN

De Studio en Ultra Tonearms van Mobile Fidelity zijn speciaal ontwikkeld en vervaardigd in de VS en bieden de ideale balans tussen stijfheid en een lage volgfout, zodat u alleen hoort wat er in de groeven van de plaat zit.

ANTI-VIBRATIE VOETJES DOOR U

Ontwikkeld in samenwerking met het ingenieursteam van Harmonic Resolution Systems, de wereldleider in trillingsisolatie voor audioapparatuur, isoleren de bijgeleverde MoFi anti-vibratie voetjes uw draaitafel tegen slechte trillingen.
Mofi platenspelers