NIEUW: De KEF LS60 wireless!

Zeer hoogwaardige, superslanke & revolutionaire draadloze luidsprekerset.

De LS60 Wireless heeft vermogen in overvloed, met een uiterst geoptimaliseerde mix van op maat gemaakte versterking die samen 1400 Watt aan vermogen van audiofiele kwaliteit levert. De versterkers zijn specifiek afgestemd op de hoge-, midden- en lage frequenties binnen elke luidspreker. Dit slim beheerde vermogen betekent dat de LS60 Wireless in staat is tot een prachtig uitgebalanceerde prestatie op elk volumeniveau. LS60 Wireless bied je de keuze tussen een bekabelde of draadloze verbinding tussen de luidsprekers. Je kunt kiezen voor een bekabelde verbinding (24bit/192kHz) of gebruikmaken van KEF’s lage-latency intelligente draadloze interspeaker-verbinding, voor uiterst betrouwbaar kabelvrij luisteren tot 24bit/96kHz.

Intuïtieve connectiviteit. Speel alles. Hoor alles.

LS60 Wireless levert robuuste, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat. Het platform biedt de keuze, connectiviteit en controle die de basis vormen van een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Ongeacht hoe u je muziek ook streamt, de LS60 Wireless heeft alles gedekt met out-of-the-box draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kun je Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. Je kunt native apps gebruiken om rechtstreeks van Spotify Connect, Tidal en QPlay te streamen. Ook is hij Roon Ready.

De aansluitmogelijkheden gaan nog veel verder: de LS60 Wireless ondersteunt ook al de bekabelde bronnen, of je nu graag naar vinylplaten op jouw draaitafel luistert of het best mogelijke geluid uit jouw cd-speler en spelconsole wilt halen. Er is ook een HDMI- (eARC) aansluiting voor een hoogwaardige verbinding met de tv, en een speciale uitgang op elk van de twee luidsprekers voor de toevoeging van één of twee KEF subwoofers.

LS60 Wireless ondersteunt het streamen van PCM-bestanden tot 24bit/384kHz, evenals de onder audiofielen zeer geliefde DSD- en MQA-decodering. MQA stelt muziekliefhebbers in staat om compromisloos te genieten van de oorspronkelijke masteropname. In samenwerking met MQA levert Tidal – één van KEF’s compatibele streamingplatforms – authentieke opnames van masterkwaliteit direct vanaf de bron.

Eenvoudige bediening.

De KEF Connect-app leidt je door de set-up en beschikt over intuïtieve geluidsinstellingen, zodat je de LS60 Wireless optimaal op uw kamer kunt afstemmen. Met de app kunt u de LS60 Wireless eerst gemakkelijk aansluiten op uw thuisnetwerk, waarna u elk aspect van de prestaties kunt regelen.

Ongelooflijk slank.

Het uiterst slanke ontwerp van de LS60 Wireless is alleen mogelijk dankzij de geavanceerde technologieën die in de slanke behuizing zijn verwerkt. De LS60 Wireless is het resultaat van een gezamenlijk ontwerp van de gerenommeerde ontwerper Michael Young en het productontwerpteam van KEF. Deze uitzonderlijk elegante luidspreker past perfect in allerlei woonomgevingen, zowel vanwege zijn vormgeving en de vele plaatsingsmogelijkheden.

Tot slot is de LS60 Wireless verkrijgbaar in drie elegante matte afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue. Dit kleurenschema is ontworpen om te voldoen aan twee soorten benaderingen van interieurontwerp. Titanium Grey en Mineral White zijn gemaakt om te worden geïntegreerd en gemengd in verschillende ruimtes. Royal Blue, een meer opvallende afwerking, is juist ideaal voor mensen die graag een statement willen maken. Alle afwerkingen zijn voorzien van bijpassende driver-units en detaillering om een werkelijk uitzonderlijke luidspreker te voltooien.

Prijs: € 3.299,- per stuk

Zie alle modelkleuren in de webshop!