De nieuwste Bowers & Wilkins 700 S3 series nu verkrijgbaar

700series-s3

De compleet nieuwe 700 serie van Bowers & Wilkins is een zeer interessante lijn voor de echte muziekliefhebber. Eigenlijk een directe spin-off van hun toplijn, de 800 serie. Veel techniek en materiaal die nu gebruikt wordt komt rechtstreeks uit deze toplijn. Je krijgt dan ook een hele serieuze luidspreker, voor een ‘schijntje van wat een ‘800’ kost! De laatste 700 S3 serie is net uit en vanaf nu verkijgbaar en beluisterbaar in de winkel. Bijzonder is dat er nu wel drie versies zijn met het tweeter-on-top principe. Dat zijn de versies die echt een next-level-experience leveren!

De slankere behuizingen zijn een primeur voor de 700 Series. Ze hebben een gebogen voorpaneel en drivers zijn in afzonderlijke ‘pods’ gemonteerd, als directe visuele en technische link met de 800 Series Diamond-lijn. De nieuwe vormgeving beperkt het diffractie-effect van de behuizing. Hierdoor is een negatieve invloed van het frontpaneel op de geluidskwaliteit aanzienlijk lager.

De nieuwe behuizingen zijn niet alleen slanker dan voorheen, maar worden nu ook met een Mocha-afwerking aangeboden. Deze prachtige, sterk generfde houtsoort sluit perfect aan bij de herziene afmetingen en hoogwaardige detaillering van de behuizingen van de nieuwe 700 Series.

Wil je meer weten of een keer komen luisteren? Maak gerust een (luister-)afspraak met 1 van onze adviseurs!