Nu verkrijgbaar: de HiFi Rose RS520 versterker/streamer!

Hifi Rose RS520

Soms zou je willen dat het leven wat minder complex was. En vooral dat je met minder materie dezelfde dingen zou kunnen bewerkstelligen. HiFi Rose heeft dat ‘probleem’ voor het onderdeel muziekbeleving perfect opgelost denken wij. De compleet nieuwe HiFi Rose RS520 is een waanzinnig fraaie audioset. Compact, krachtig & zeer muzikaal. De complete voorkant is eigenlijk een soort ’tablet’ -een grote touchscreen display- waarmee je het apparaat kan bedienen. Uiteraard kan dit ook met de speciale HiFi Rose app.

Zoek je een all-in-one audio oplossing, compact en 1 die echt in het zicht mag staan omdat ie zo mooi is? Dan is deze RS520 (leverbaar in zilver of zwart) een apparaat om eens naar te kijken en te luisteren! Enne…sluit er een paar serieuze luidsprekers op aan, want die komen echt tot hun recht.

 

Uiteraard kun je genieten van alle modere muziekbronnen zoals internet radio, Spotify, Tidal en nog veel meer. Wil je ‘m in actie zien & horen? Maak dan gerust een afspraak voor een luistersessie!