Nu bij AVNUE: De all-new Dali Kore!

Wij? Wij zijn verwend. Tot en met! We geven het toe…En daarom lopen we niet heel snel meer warm voor een nieuw product. Natuurlijk, er komen heel veel nieuwe producten op de markt. En daar zitten echt wel ‘pareltjes’ tussen. Maar wat we nu gaan doen is van een hele andere orde. Na 12.000 uren aan engineering en ontwikkeling heeft Dali zijn nieuwe referentieluidspreker naar voren geschoven. Het resultaat is een nieuw vlaggenschip zoals er maar weinig zijn. “Niet zomaar een nieuwe luidspreker, maar een hele belangrijke toevoeging aan het aanbod van DALI.” Honderd procent Deens, in-house ontwikkeld en geproduceerd, en volledig gericht op één ding: muziekweergave.

Als winkel dragen wij het merk Dali al heel veel jaren een warm hart toe. En waren wij de eerste die dit product met open armen moesten verwelkomen. De DALI KORE is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij AVNUE. En daar zijn we trots op!

De eerste mogelijkheid was om deze luidsprekers te beluisteren iop het Dutch Audio Event in Veldhoven (8 &9 oktober 2022). Maar vanaf nu te bekijken & beluisteren bij ons in de winkel

Kijk voor alle informatie over de DALI KORE op de speciale productpagina!