Tegenwoordig kunnen we met een aantal eenvoudige ingrepen ons huis ‘slimmer’ maken. Uw hoeft daar geen wizzkid of techneut voor te zijn. Vanuit onze positie als audio/video specialist kijken wij nu al vaak naar de meest eenvoudige bediening voor u als gebruiker. Dat is in eerste instantie de bediening van de televisies en audio/luidsprekers in uw huis. Maar ook zaken zoals verlichting, camera’s, rolluiken etc. kunnen in dit verhaal worden meegenomen. U zult merken dat veel oplossingen die in eerste instantie vooral een gadget lijken, in het dagelijks gebruik u veel comfort en gemak gaan brengen. Denk bijvoorbeeld aan met 1 druk op een schakelaar alles uit en aan kunnen zetten.

Onze adviseurs kunnen u in de winkel uitgebreid advies geven over alle zaken die hierbij van belang zijn.
Ook zijn wij aangesloten bij Electrostyling; Deze ‘ElectroStylisten’ zijn de beste vakspecialisten in Nederland, ze hebben een sterk oog voor stijl, interieur en leefcomfort. Zij zijn in een intensieve masterclass opgeleid tot ElectroStylist en hebben kennis van interieurstyling en verlichting tot netwerken en domotica.

Wij werken oa. met de volgende merken:

Fibaro

FIBARO is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.
De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.

digitalstrom-app

DigitalStrom

Het belangrijkste dat u nodig heeft voor het gebruik van de uitgebreide digitalSTROM-toepassingen, heeft u al in huis: uw stroomleidingen.

Hierdoor is de installatie van digitalSTROM-componenten snel en onopvallend en tegelijk intelligent en voordelig. Want eigenlijk wordt de bestaande infrastructuur alleen maar aangevuld. De digitalSTROM-componenten, die daarvoor worden gebruikt, zijn na de installatie grotendeels onzichtbaar. Door de extreme miniaturisatie zijn ze praktisch overal inzetbaar en kunt u alle componenten ook weer weghalen en in een nieuwe woning opnieuw gebruiken.

RTI

Remote Technologies Incorporated (RTI) is de leidende fabrikant van Controle- en Multi-room Audio oplossingen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van gebruiksvriendelijke apparaten en controle oplossingen voor professioneel geïnstalleerde elektronische systemen. RTI is gespecialiseerd in het besturen en automatiseren van audio, video en “omgevingsbesturingssystemen” zoals verlichting en HVAC (Heating, Ventilation en AirConditioning). Met RTI kunnen we echt maatwerk leveren en bijvoorbeeld een complete, gepersonaliseerde control app voor u ontwerpen!

rti