Technics

AVNUE is geautoriseerd dealer van Technics. Onze adviseurs/productspecialisten kunnen u er alles over vertellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide luistersessie. Heeft u interesse in een specifiek product of staat deze er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Technics is een wereldwijd bekend merk, dat sinds zijn oprichting in 1965 synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de audiowereld. Oorspronkelijk opgericht door Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. (nu Panasonic Corporation), begon Technics als pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige audiocomponenten en heeft sindsdien een blijvende impact gemaakt op de muziekindustrie.

Technics is vooral beroemd geworden door zijn draaitafels, zoals de legendarische SL-1200-serie, die een standaard werd voor dj’s en muziekliefhebbers over de hele wereld. Naast draaitafels bieden ze een breed scala aan producten, waaronder versterkers, luidsprekers en koptelefoons, allemaal ontworpen om een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te leveren.

Als je kiest voor dit iconische merk, kies je voor decennia aan expertise en toewijding aan audiotechnologie. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar zelf de precisie en helderheid die hun producten te bieden hebben.