Maak kans op een Krix MX-20 Home Cinema Systeem t.w.v. € 17.500,00 !

Vier 50 jaar Krix en win het Ultieme Cinema Systeem!

We zijn verheugd om, ter ere van het 50-jarig jubileum van Krix, een unieke kans aan te bieden! Onze Australische vrienden pakken uit en verloten een waanzinnig homecinema systeem t.w.v. maar liefst € 17.500,00 !!

Stel je voor: de ultieme bioscoopervaring gewoon bij jou thuis! Of je nu geniet van filmavonden met het gezin of jezelf trakteert op een filmische retraite, de MX-20 is ontworpen om een uitzonderlijke geluidsbeleving te leveren, van het zachtste fluisteren tot de krachtigste explosies. De MX-20 is geoptimaliseerd voor de meest nauwkeurige weergave van filmsoundtracks en brengt ‘echte cinema thuis’.

Krix MX-20

Hoe doe je mee:
Klik op de onderstaande link om je in te schrijven en vul het formulier in met jouw gegevens.

KLIK en doe mee!

Opdracht:
Beschrijf in 50 woorden of minder jouw ultieme speciale thuisbioscoop van Krix en geef het een naam die past bij jouw filmvisie.

Sluitingsdatum:
De competitie sluit op zondag 6 oktober.

Trekking:
Zaterdag 12 oktober.

Krix MX Series: Het ultieme thuisbioscoopsysteem

De Krix MX-serie is sinds de introductie in 2015 de standaard geworden voor high-end thuisbioscoopgeluid. Dit innovatieve, modulaire systeem, inclusief het Krix Infinite Baffle System, werd voor het eerst onthuld op 15 november 2015 in Perth, West-Australië.

De lancering van de MX-20 en MX-30 markeerde een nieuw tijdperk in thuisbioscoopaudio. Beide systemen zijn ontworpen met het oog op prestaties op bioscoopniveau, maar dan verpakt in ondiepe, voor thuisgebruik geschikte kasten. Het resultaat is een uitzonderlijk dynamisch en gefocust geluid, mogelijk gemaakt door Krix’ eigen gepatenteerde hoorn- en waveguide-ontwerpen.

Het unieke modulaire ontwerp van de MX-serie biedt niet alleen onovertroffen geluidsprestaties, maar is ook specifiek ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie achter een akoestisch transparant scherm. Dit maakt het systeem perfect voor iedereen die op zoek is naar een professionele bioscoopervaring in hun eigen huis.

In de afgelopen zeven jaar is de Krix MX-serie gegroeid van twee naar vijf systemen, waaronder de MX-5, MX-10, en MX-40. Deze groei heeft de MX-serie tot een van de meest veelzijdige keuzes gemaakt voor elke kamer, schermgrootte, en budget.

Verbeteringen en Innovaties

Naast de uitbreiding van de modellenreeks, heeft Krix voortdurend verbeteringen aangebracht aan de bestaande systemen. Denk hierbij aan nieuwe driver-upgrades, esthetische verbeteringen aan het akoestische bafflemateriaal, installatieverbeteringen, en de toevoeging van extra absorptiemodules. Deze voortdurende innovaties onderstrepen Krix’ toewijding aan het leveren van de beste geluidsweergave voor thuisbioscopen.
Zeven jaar na de lancering blijft de MX-serie doen wat ze altijd heeft gedaan: eigenaren fascineren en hen voorzien van groots bioscoopgeluid in hun eigen huis. De Krix MX-serie brengt de magie van de bioscoop naar thuisbioscopen over de hele wereld en blijft de go-to keuze voor wie op zoek is naar topkwaliteit in geluid.

Wil je een keer een Krix MX-20 Cinema ‘live’ beleven. Wij hebben deze speelklaar in onze Ultimate Cinema, samen met Trinnov aansturing & in een complete Dolby Atmos configuratie.

Stuur ons een berichtje en maak een luisterafspraak!