Upgrade je audio: Ontvang tot €1.000 korting op Anthem AV versterkers bij AVNUE

anthem-lifestyle

Upgrade je audio-ervaring bij AVNUE: Ontvang tot €1.000 korting op Anthem AV versterkers!

Ben je een audio- en videoliefhebber? Bij AVNUE, jouw gespecialiseerde dealer, hebben we geweldig nieuws! We bieden een spectaculaire inruilactie* voor de nieuwste 8K-modellen van Anthem AV versterkers. Dit is jouw kans om je oude versterker in te ruilen en te upgraden naar een van de meest geavanceerde versterkers op de markt. Profiteer van kortingen tot maar liefst €1.000! Hier zijn de details van deze onweerstaanbare aanbieding:

  • MRX 540 8K: Normale prijs: € 2.639,- | Inruilkorting: € 500,-
  • MRX 740 8K: Normale prijs: € 4.199,- | Inruilkorting: € 750,-
  • MRX 1140 8K: Normale prijs: € 5.639,- | Inruilkorting: € 1.000,-
  • AVM 70 8K: Normale prijs: € 5.399,- | Inruilkorting: € 750,-
  • AVM 90 8K: Normale prijs: € 8.999,- | Inruilkorting: € 1.000,-

Deze actie biedt je niet alleen een forse korting, maar ook de mogelijkheid om je audio-ervaring naar een ongekend hoog niveau te tillen met de allernieuwste technologieën van Anthem. De actie is beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

Als gespecialiseerde dealer weten wij als geen ander wat een verschil een goede versterker kan maken. Anthem staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, geavanceerde kalibratietechnologieën en gebruiksvriendelijke interfaces. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of je thuisbioscoop wilt upgraden, deze versterkers zullen je zeker niet teleurstellen.

Hoe werkt de inruilactie?

  1. Breng je oude versterker naar AVNUE.
  2. Kies een van de Anthem-modellen uit bovenstaande lijst.
  3. Ontvang direct de inruilkorting op de aanschafprijs.

Deze aanbieding is tijdelijk en zolang de voorraad strekt. Kom daarom snel langs bij AVNUE om te profiteren van deze unieke kans en om persoonlijk advies te krijgen van onze experts.

Waarom kiezen voor AVNUE?

Bij AVNUE hebben we passie voor audio en video. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Wij bieden niet alleen de nieuwste producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning.

Voor meer informatie over deze inruilactie en de volledige productlijn van Anthem, bezoek onze winkel of neem contact met ons op via onze website.

Wacht niet langer en upgrade vandaag nog je audio-ervaring met Anthem bij AVNUE!

Met vriendelijke groet,

Het AVNUE-team

Over Anthem

Anthem is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige audio- en videoapparatuur, bekend om zijn innovatieve technologieën en superieure geluidskwaliteit. Met een breed scala aan producten, van AV-versterkers tot processors, biedt Anthem oplossingen voor zowel de veeleisende audiofiel als de casual luisteraar.

Bezoek ons voor meer informatie en om deze geweldige actie te benutten. Ervaar het verschil met Anthem en AVNUE!

Kijk ook eens op de Focal website!

Klik hier voor een overzicht van alle Focal hoofdtelefoons in onze webshop

 

Wil je dit product zelf eens komen beluisteren? Dat kan! Maak hier een afspraak voor een luistersessie bij ons in de winkel.

*actie is geldig in juni en juli